ICT-dienstverlener

www.microsoft.com/net

Technologie

De ICT-dienstverlener steunt op .Net Framework 3.5 SP1 om webdesign en ICT-diensten te kunnen garanderen.

We werken met de allernieuwste technologie van Microsoft. Sharepoint, Business Intelligence/SQLServer, Biztalk en .Net zijn onze belangrijkste aandachtsgebieden. Deze technologie zetten we in voor het oplossen van uiteenlopende en vaak zeer complexe businessuitdagingen bij onze klanten. Met dit concept zijn we in staat om door innovatief en pragmatisch toepassen van Microsoft technologie de kennis- en informatie-intensieve medewerker van vandaag accuraat te helpen in zijn dagelijks werk: leren, leiden, ontdekken, samenwerken en innoveren. En dat doen we voor de gehele lifecycle, ofwel Design, Build, Implement en Operate.

Het .Net Framework is het platform van Microsoft voor het ontwikkelen van applicaties die de gebruiker een indrukwekkende visuele ervaring bezorgen, naadloze en zekere communicatie, en de mogelijkheid om een schare aan bedrijfsprocessen vorm te geven.

Microsoft .Net Framework

.Net Framework 3.5 biedt uitgebreide versies van de nieuwe functies die zijn toegevoegd in .Net Framework 3.0. Het gaat hier bijvoorbeeld om functiesets in Workflow Foundation (WF), Windows Communication Foundation (WCF), Windows Presentation Foundation (WPF) en Windows CardSpace (InfoCard). Daarnaast bevat .Net Framework 3.5 een aantal nieuwe functies in verschillende technologische gebieden. Deze zijn toegevoegd als nieuwe assembly's om wijzigingen die fouten veroorzaken te voorkomen. Hieronder vindt u enkele toegevoegde functies:

  • Diepe integratie van LINQ (Language Integrated Query) en gegevensherkenning. Met deze nieuwe functie kunt u dezelfde syntaxis gebruiken om code te schrijven in LINQ-talen om zo verschillende typen SQL-gegevens, verzamelingen, XML en gegevenssets te filteren en te inventariseren, en hiervan projecties te maken.
  • Met ASP.Net AJAX kunt u effici├źntere, interactievere en sterk gepersonaliseerde webervaringen maken die in al de meest populaire browsers werken.
  • Toegevoegde ondersteuning voor webprotocollen waarmee WCF-services kunnen worden gemaakt, inclusief AJAX, JSON, REST, POX, RSS, ATOM en verschillende WS-*-standaarden.
  • Volledige ondersteuning van hulpprogramma's in Visual Studio 2008 voor WF, WCF en WPF, inclusief nieuwe technologie voor services met werkstroomondersteuning.
  • Nieuwe klassen in de BCL (base class library) van .Net Framework 3.5 waarmee een groot aantal veelvoorkomende klantverzoeken wordt ingewilligd.

Referenties

  1. Microsoft .Net Framework 3.5
Ga naar bedrijf
┬ę2015 ICT-dienstverlener